BEDSTE-TEAMBUILDING-LEVERANDØR

TEAMBUILDING DER SKABER VINDERHOLD

At få en båd til at performe, kræver at alle kender deres rolle og løser sin egen opgave. På en kapsejladsbane er der kontant afregning. Når sejlene trækker optimalt, manøvrerne og samarbejdet fungerer,
kommer man først i mål.
Efter et par timers træning, under kyndig vejledning af en topsejler, bliver I sluppet løs i en kapsejlads mod hinanden. Hvert hold består af trimmere, en taktiker og en styrmand.
Sammen skal de få båden og holdet til at fungere optimalt.

Unikt koncept med fantastiske instruktører. Alle firmaer skulle prøve det som teambuilding. Alle kan være med, uanset sejl erfaring eller mangel på samme.

Lise Grevenkop-Castenskjold
Businesscoach

BEDSTE-TEAMBUILDING-LEVERANDØR

Tak for nogle fede timer på vandet i går. Det var rigtigt sjovt, kan helt sikkert anbefales til andre at prøve, også af helt uerfarne sejlere, da man er i trygge hænder af de dygtige instruktører.

Martin Nielsen
Project Engineer

Vælg den, der passer bedst til dig

HVEM ER VI?

Instruktørerne i DKsejlsport er nuværende eller tidligere topsejlere. I bliver derfor undervist af folk, som ved hvad det kræves at vinde danske, nordiske europa- eller verdensmesterskaber.
Der er sågar instruktører med OL medaljer.
Skal du bygge vinderhold er DKsejlsport den perfekte teambuilding. Vi kender ikke jeres forretning eller branche og vi blander os ikke. Men vi ved hvordan et hold på en båd vinder kapsejladser
God vind.

INSTRUKTØRER

Stig Steinfurth
Stig Steinfurth

Sølv til U-VM i Laserjolle

Martin Kirketerp
Martin Kirketerp

OL Guld i 49'er

Katrine Bendix
Katrine Bendix

Bronze U-VM 49er

Søren Tønder
Søren Tønder

Europamester Matchrace

Peter Lang
Peter Lang

OL-Bronze 49'er

Kick-off – det nye team

Mange teams og grupper oplever, at fusioner og sammenlægninger tager tid. Gamle vaner og mønstre er svære at slippe af med og ”vi” – ”de” mentaliteten skaber en barriere for et godt samarbejde. Derfor er det vigtigt at komme godt fra start og få skabt klarhed om fælles mål, arbejdsgange og spilleregler. Det er også vigtigt at tale åbent om holdninger og værdier for samarbejdet.

Brug kapsejlads bådene i processen. Resultatet er et team, der trækker i samme retning. I bliver derved mere effektive og i stand til at levere de ønskede resultater.