Glædelig jul og rigtig godt nytår

 

Et begivenhedsrigt år, nærmer sig sin afslutning. Bådene hviler og vi har så sent som i sidste uge, afholdt det sidste event i år. Tusind tak for den tillid som I har vist os.

Aldrig har vi afholdt så mange arrangementer som i 2018. 3500 deltagere fra 200 forskellige events, fik i det forgangne år en unik oplevelse på vandet med DKsejlsport i Aarhus, Middelfart og København.

Vores instruktører har til alle arrangementer, uden undtagelse, nydt jeres gode selskab, jeres grin og jeres begejstring over oplevelserne på vandet – tak for det!

Det er imponerende at se den udvikling der sker med deltagerne, både som individer og som hold. Gennem samarbejde og kommunikation lykkedes alle med opgaven. Det er en succesoplevelse der huskes.

Det har på mange måder været et rigtigt spændende år. Endnu engang er vi blevet udfordret af kunder, såvel som samarbejdspartnere, på nye koncepter og et højt fagligt niveau. Vores samarbejde med Match Racing Denmark i Middelfart har givet mange nye muligheder, som vi løbende integrerer.

Nomineret til årets teambuilding leverandør

2018 startede med en nominering som vi er rigtigt stolte af. Kursuslex kårer hvert år de bedste i branchen, for møde og events. I 2019 går vi hele vejen.

Hjælp os med at blive nomineret igen

Synes du at vi gør det godt? Så vil vi sætte stor pris på en anbefaling. Det gøres ved at udfylde indstillingen herunder.