SEJLSPORT SOM FIRMA-EVENT

Det store VM i sejlsport i Aarhus, har for alvor gjort opmærksom på sporten. Men vidste du at dig og dine kollegaer selv kan få muligheden? I sikre men lyn-hurtige både, med en topsejler som instruktør, kan I dyste imod kollegaer eller kunder.

Hver dag laver vi events for virksomheder, der helt uden erfaring, kaster sig ud i sejlsport. På bare et par timer, lærer man at sejle og herefter er det kapsejlads, som var det VM-finalen, med indledende runder og finalesejladser. Alt sammen lige under VIP-loungen i Sejlsportscentret på Aarhus Havn.

Unikt koncept med fantastiske instruktører. Alle firmaer skulle prøve det som teambuilding. Alle kan være med, uanset sejl erfaring eller mangel på samme.

Lise Grevenkop-Castenskjold
Businesscoach

Tak for nogle fede timer på vandet i går. Det var rigtigt sjovt, kan helt sikkert anbefales til andre at prøve, også af helt uerfarne sejlere, da man er i trygge hænder af de dygtige instruktører.

Martin Nielsen
Project Engineer

VM FOR DINE VIP’S

 FORMAT PÅ EVENTET

Den rette blanding af spænding, udfordring, netværk og konkurrence.

I dette CUP-format sejler halvdelen hele tiden. Når man ikke sejler, er man i VIP-loungen, med udsigt nedover kapsejladsbanen. Det giver en masse effektiv sejlads og tid til at pleje sociale relationer, hvad enten det er kunder eller kollegaer.

I løbet af dagen vil der være forplejning i form af morgenmad, frokost og lidt sødt til kaffen. Dagen slutter med præmieoverrækkelse, champagnesprøjt og molebajere til alle.

ALLE KAN VÆRE MED

Sejlads i disse kapsejladsbåde er selvfølgelig en fysisk aktivitet, men der er plads til alle. Også dem med vandskræk.
Når vi laver et firmaevent tager vi selvfølgelig hånd om dem, der er mere nervøse.
Vi sikrer at de hurtigt kommer til at føle sig trykke, og vores erfaring er, at det går meget hurtigt over.

Vi sørger selvfølgelig for godt sejlertøj, handsker og redningsveste til alle.

FÅ JERES HELT EGET STÆVNEFORMAT

HVEM ER VI?

Instruktørerne i DKsejlsport er nuværende eller tidligere topsejlere. Det er dem vi heppede på til VM i Aarhus. På hver båd får I jeres egen instruktør, som vil hjælpe, og lære jer at få båden til at sejle. Undervejs fokuserer vi ikke kun på sejltekniske ting, men i høj grad også den kommunikation der kører ombord.

Folkene bag DKsejlsport har lavet events som disse i mange år. Faktisk mere end 15 år. Vi ved hvordan dine kunder eller kollegaer får en dag de aldrig glemmer.

God vind.

INSTRUKTØRER

Stig Steinfurth
Stig Steinfurth

Sølv til U-VM i Laserjolle

Martin Kirketerp
Martin Kirketerp

OL Guld i 49'er

Katrine Bendix
Katrine Bendix

Bronze U-VM 49er

Søren Tønder
Søren Tønder

Europamester Matchrace

Peter Lang
Peter Lang

OL-Bronze 49'er