Matchrace med indhold


Skal dit hold og dine relationer plejes og optimeres? I dette arrangement er træning og kapsejlads skilt ad, med en frokost, hvor der er plads til lystig snak, grin og for de gode, vidensdeling og optimering

Med et 6-timers arrangement kommer I helt tæt på hinanden. I får tid og plads til at drøfte situationer og blive endnu bedre. Det skaber intern respekt og forståelse for hinanden som personer.

DKsejlsport har et hold af instruktører, som er blandt de bedste sejlere i Danmark og er det mest erfarne hold nor det kommer til matchrace events og virksomhedssejlads. Et gennemtestet produkt der for mange er en helt unik oplevelse.

_Y3A8267

Matchrace ændrer noget i folk. Det ændrer nogle helt basale ting omkring, hvordan du kommunikerer med kollegaer og hvordan du udtrykker forventninger.

Igennem mere end 10 år har jeg haft over 15.000 mennesker med på vandet. Jeg har mødt tusindvis af folk, der har fået sig en oplevelse, som de husker resten af livet. For langt de fleste er kapsejlads noget de aldrig har prøvet før. Alle er på udebane og derfor bryder man alle mønstre og du ser folk blive løsningsorienteret om det fælles mål.

Når en gæst går ombord med bævrende ben og på 10 minutter, fuldstændig har glemt at de var bange for vand. Når de klarer udfordringen og kommer i mål med armene over hovedet, også selvom de kom sidst. Så ved jeg hvorfor jeg går på arbejde.

soren_tonder

Søren Tønder

Direktør DKsejlsport

.

Du kan roligt overlade det til DKsejlsport

checkmark 12 års erfaring

checkmark De bedste instruktører

checkmark Perfekte både til Matchrace

checkmark Høj sikkerhed

checkmark Sikkert farvand

.