Et sundt pust i hverdagen


Har din virksomhed brug for ny energi og motivation, øget trivsel og sammenhold eller styrke kunderelationer?

Din virksomhed har nu mulighed for at skabe et unikt univers internt som eksternt, for jeres kunder og medarbejdere, med kapsejladsbådene som omdrejningspunkt.

DKsejlsport er repræsenteret med nogle af de bedste sejlere i Danmark og har landets største erfaring med virksomhedssejlads. Et gennemtestet produkt der for mange er en helt unik oplevelse.

_Y3A8267

Matchrace ændrer noget i folk. Det ændrer nogle helt basale ting omkring, hvordan du kommunikerer med kollegaer og hvordan du udtrykker forventninger.

Igennem mere end 10 år har jeg haft over 15.000 mennesker med på vandet. Jeg har mødt tusindvis af folk, der har fået sig en oplevelse, som de husker resten af livet. For langt de fleste er kapsejlads noget de aldrig har prøvet før. Alle er på udebane og derfor bryder man alle mønstre og du ser folk blive løsningsorienteret om det fælles mål.

Når en gæst går ombord med bævrende ben og på 10 minutter, fuldstændig har glemt at de var bange for vand. Når de klarer udfordringen og kommer i mål med armene over hovedet, også selvom de kom sidst. Så ved jeg hvorfor jeg går på arbejde.

soren_tonder

Søren Tønder

Direktør DKsejlsport

.

Du kan roligt overlade det til DKsejlsport

checkmark 12 års erfaring

checkmark De bedste instruktører

checkmark Perfekte både til Matchrace

checkmark Høj sikkerhed

checkmark Sikkert farvand

.