Virksomheder - netværksgrupper - sportshold

Hvem: udvikle ledere og talenter, styrke interne udviklingsprocesser, udvikle og implementere nye værdier eller implementere organisationsændringer.

Hvad: Forstå de forskellige karakteristika i et team. I får en værdiskabende oplevelse, med fokus på samarbejde, kommunikation og teamoplevelse. Anvend og udnyt færdighederne hos en holdkammerat/holdleder.

På kort tid, under arbejdspres og ude af den normale komfortzone, skal der opbygges et højtydende team.

Hvorledes: I modtages på havnen af vores instruktørteam.

Der gives fælles introduktion og sikkerhedsorientering. Efterfølgende inddeler vi i sejlerhold, I møder jeres instruktør og I får udleveret sejlertøj og redningsveste.

De første par timer på vandet er til træning.

Efterfølgende skal holdene testes. Vi sejler 3-4 kapsejladser mod hinanden på en udlagt kapsejladsbane. Samme bane som bliver brugt til OL og VM.

I sejler selv bådene. Instruktøren hjælper kun med vigeregler, og hvis der bliver sejlet sikkerhedsmæssigt uforsvarligt.

Der er 10 min pause mellem hver sejlads, som bliver brugt til at evaluere forrige sejlads, samt lægge strategi og taktik for næste sejlads.

Når sejladserne er afsluttet sejler vi i havn, hvor der er fælles afslutning, anekdoter fra dagen og præmieoverrækkelse.

Hvor: Farvandet ud for Aarhus eller i og omkring København*.

Hvornår: Vi sejler hele året

*Det er muligt at afholde arrangementer de fleste steder i landet. Spørg for muligheder.

Læs mere om vores instruktører