Event

For at sejle en kapsejladsbåd optimalt er det nødvendigt at kunne samarbejde og kommunikere klart og tydeligt.

Efter introduktionen til båden, der gives af en af DKsejlsports uddannede instruktører, skal båden bemandes. I bestemmer selv positioner om bord, og hvem der skal udføre hvad. I skal nå frem til det optimale set-up, ud fra holdets kompetencer.

Det er muligt at iscenesætte en rollefordeling, der sætter dig selv, de andre og holdet i nyt lys.

Efter træningsøvelserne skal holdene testes. Det gør vi ved at sejle kapsejlads mod hinanden på en udlagt kapsejladsbane. Her er det vigtigt at lægge en strategi og taktik, samt have fokus både internt og eksternt.

På kort tid, uden forudgående kompetencer, lærer I at sejle en kapsejladsbåd. Det er en succesoplevelse og en stor tilfredsstillelse at løse en opgave i fællesskab.

Du bliver klogere på dine egne og dine kollegers kommunikative evner og reaktionsmønstre i, til tider, hektiske situationer. Deltagerne er ude af deres normale komfortzone og væk fra det miljø de normalt indgår i på arbejdspladsen. Medarbejdernes grænser rykkes; stærke og svage sider fremhæves og samarbejdsevner er i højsædet. Resultatet af holdets anstrengelser evalueres ved dagens præmieoverrækkelse.

▪   Over 80% af vores kursister har aldrig været på en sejlbåd før.

▪   Bådene er meget velsejlende og sikre at sejle i.

▪   Under hele arrangementet, er der en af DKsejlsports uddannede instruktører om bord på hver kapsejladsbåd.

Hvert arrangement tilrettelægges efter kundens ønsker og målsætning for dagen.

Læs mere om vores instruktører